IniciNoticiesSalutA partir d’avui s’amplia l’horari de visita als pacients no Covid...

A partir d’avui s’amplia l’horari de visita als pacients no Covid ingressats als hospitals de Calella i Blanes

Donat el descens en el nombre de casos Covid-19 als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Blanes i Calella, a partir d’avui dilluns s’amplia l’horari de visita als pacients no Covid ingressats a les plantes d’hospitalització d’ambdós centres.

Fins ara els pacients no Covid hospitalitzats podien rebre visites a partir de les 12:00h i fins les 20:00h. Des d’aquest dilluns s’amplia aquest horari i les visites es podran realitzar de 8:00 a 20:00h. Cal destacar que només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant per pacient, procurant que sempre sigui la mateixa persona per minimitzar riscos.

Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts dels centres hospitalaris. Pel que fa a les visites als pacients no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes i de l’Hospital de Calella, aquestes es mantenen igual: només es permet l’entrada d’un acompanyant per pacient en horari de 13:00 a 14:00h  i de 19:00 a 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES