IniciNoticiesEducacióEls alumnes de l'institut Lluís Companys van obrir el #FestivalZero amb una...

Els alumnes de l’institut Lluís Companys van obrir el #FestivalZero amb una original performance

Avui, des de l’espai dedicat a les escoles i instituts de Tordera, coneixem quines han estat les últimes novetats dels centres del municipi.

Amb motiu de la inauguració del #FestivalZero, els alumnes de 1r de batxillerat de l’institut Lluís Companys van participar en la performance que obra el festival. Des de la primera edició, els alumnes de l’institut han format part de l’espectacle, i aquest és el cinquè any. D’altra banda, el jovent vol continuar participant en projectes tan enriquidors com aquest. Així ens ho explica la Mònica Rueda, professora de l’institut Lluís Companys i coordinadora de la participació de l’alumnat en la performance.

Mònica INS Lluís Companys

D’altra banda, l’escola Ignasi Iglesias prepara per a aquest dimecres la sortida, dels alumnes del cicle mitjà, cap a la casa de colònies Mas Llop situada a Caldes de Malavella. Alhora, l’escola Vedruna obre les places pel SUMMER CAMP, un campament d’estiu cent per cent en anglès on els alumnes gaudiran d’activitats, jocs, dinàmiques i esports d’aventura. Si voleu escoltar el programa sencer, ho podeu fer els dimarts a dos quarts d’onze del matí al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES