IniciNoticiesEsportsVictòries del CPTordera i de l’Athletic Club Tordera Parc en aquesta jornada

Victòries del CPTordera i de l’Athletic Club Tordera Parc en aquesta jornada

La jornada esportiva no començava bé amb la derrota del sènior masculí a la pista del Vilatorta amb la jornada ajornada per 76-66. Derrota que complica el futur del conjunt per poder classificar-se en el play-off d’ascens.

El dissabte les coses tampoc començaven massa amb el partit del CFTordera contra el Sant Feliu de Guíxols, el cuer de la categoria. Un duel que els torderencs dominaven per 2-0 van veure com a la segona part, la truita s’acabaria girant i finalment els visitants van poder rescatar un punt amb l’empat a 2 definitiu.

Des de Pamplona arribarien les bones notícies en el partit del CPTordera d’aquesta jornada a l’OK Lliga Plata Nord. Els grocs i vermells van complir amb el guió contra l’últim classificat, el Rochapea. 4-6 triomf que fa mantenir els de casa com a tercers classificats de grup i aquesta setmana duel directe contra el Vendrell al Parroquial, el segon classificat.

Victòria també del sènior masculí de l’Athletic Club Tordera Parc. Visitaven la pista del Girona EFS “b” en aquesta segona divisió i aconseguien també la victòria per 1-3. Per tancar el cap de setmana, tarda de diumenge de bàsquet amb una de bona i una dolenta. El sènior masculí del CEEB Tordera va tornar a agafar oxigen al pavelló dels Països Catalans contra el Ripoll per 78-64. En canvi, res estava en joc a la pista del CN Terrassa amb la cita del Copa Catalunya femenina i així ho reflexa el marcador final, derrota de les torderenques per 58-47 que segueix acumulant baixes sensibles per afrontar el tram decisiu de la temporada que arribarà en quinze dies.

ÚLTIMES NOTÍCIES