IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera els únics que...

El CFTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera els únics que jugaran com a locals

Ja tenim aquí la primera jornada del mes de març amb repartiment de diferents escenaris dels primers equips torderencs començant avui mateix amb el sènior masculí del CEEB Tordera que jugarà dos partit en 48 hores.

Aquest vespre a les 20:30h recuperen la jornada aplaçada contra el Vilatorta a domicili amb el repte de seguir sumant triomfs que els permeti seguir en el tren de dalt. El diumenge tornaran a jugar a casa amb la visita del Ripoll a les 17:00h al pavelló dels Països Catalans.

Demà dissabte a les 17:00h qui també jugarà a casa serà el CFTordera. Després d’una setmana de descans, els torderencs s’han pogut recuperar de l’ensopegada al camp del líder i per aquesta penúltima jornada reben la visita del Guíxols. Un duel que es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel segon canal de Youtube.

A les 18:00h serà el torn del CPTordera a la pista del Rochapea de Pamplona. Els grocs i vermells defensen la tercera plaça de la classificació a la pista del cuer, un rival que va ser capaç de guanyar al Parroquial en el partit de la primera volta. Aquest enfrontament també es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i mitjançant el canal de Youtube habitual.

La cita del sènior femení de Copa Catalunya d’aquesta setmana serà en diumenge. Segons la fase regular és l’últim partit del calendari, les torderenques visiten la pista del CN Terrassa a les 17:00h. Però s’ha de tenir en compte que els hi queda un duel encara que es recuperarà la següent setmana. Aquest partit entre el Terrassa i el Tordera també es podrà seguir en viu via Youtube i Ràdio.

Per acabar també us informem que el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc, juga el seu partit dissabte a les 18h a la pista del Girona EFS “B”

ÚLTIMES NOTÍCIES