IniciNoticiesRegidoriesAvui acaba el termini per participar en el procés de selecció...

Avui acaba el termini per participar en el procés de selecció de 4 agents de policia interins

El Govern de Tordera ha engegat el procediment de selecció per a la constitució d’una borsa de 4 agents de policia amb caràcter interí. És a dir, places per a fer substitucions per a la Policia Local de Tordera.

Aquesta borsa de treball servirà com a eina per suplir les vacants que es produeixin cada cop que la Policia Local enviï a alguns dels seus agents a l’Acadèmia. El regidor de seguretat, Rafa Delgado, explica el motiu de l’obertura de places.

Delgado Plantilla Policia

Quins són els requisits per entrar a la borsa de treball? Doncs tal com indiquen les bases de participació, les persones han de complir les següents condicions:

  1. Tenir la nacionalitat espanyola, d’acord amb la legislació vigent.
  2. Haver complert els 18 anys d’edat i no passar dels 55.

A més, es demana estar graduat d’educació secundària o de cicles formatius. Destaca el requeriment d’alçada mínima de 1’60 metres les dones i 1’65 metres els homes a més d’estar en possessió dels permís de conduir vehicles de classe B. Tampoc es pot haver  estat condemnat per cap delicte. És imprescindible tenir el títol de B2 o superior de català. La resta de requeriments es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Tordera, a l’apartat de taulell d’anuncis o al següent enllaç: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=344286&idens=828450006 

Per presentar candidatura, s’haurà de presentar un imprès normalitzat de sol·licitud d’admissió al Registre General de l’Ajuntament fins l’1 de març del 2022 (inclòs) com a preferència. La resta de punts d’entrega es poden consultar a les bases reguladores.

RELATED ARTICLES