IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera es quedarà a les portes del play-off d'ascens...

El sènior femení del CEEB Tordera es quedarà a les portes del play-off d’ascens amb la seva millor temporada a Copa

El primer equip femení del CEEB Tordera està arribant a la recta final del primer tram de temporada amb molt bones sensacions. Aconseguint victòries de prestigi com les de dissabte contra l’Hospitalet i només amb una derrota com a locals del que portem de curs esportiu, les torderenques es quedaran a les portes de poder disputar el play-off d’ascens. Segons les bases de competició marcades per la federació catalana de bàsquet des de principi de temporada, només els dos primers conjunts classificats assoleixen el bitllet per accedir-hi. La resta hauran de jugar-se una segona lliga per no perdre la categoria. L’entrenador del CEEB Tordera, Marc Delemus, precisament parlava de la potència dels dos últims rivals on les torderenques han pogut plantar cara.

Delemus temporada ceeb 1

Delemus parlava de les possibilitats i els desavantatges que es crea amb el repartiment de competició que hi haurà en el segon tram de temporada.

Delemus temporada ceeb 2

Aquesta setmana l’equip disputarà l’última jornada, diumenge a la pista del Terrassa i la setmana que ve visitarà Balaguer, en un partit pendent que es va suspendre per Covid i es tancarà aquesta fase.

RELATED ARTICLES