IniciNoticiesSocietatTorna la rua de Carnestoltes de Tordera després de 2 anys de...

Torna la rua de Carnestoltes de Tordera després de 2 anys de pandèmia

Davant la davallada significativa de la incidència de la COVID a tot Catalunya i de manera local també a Tordera, es comença a recuperar l’activitat postpandèmia amb la celebració de la rua i el concurs de disfresses del Carnestoltes.

La rua tindrà lloc el dia 26 de febrer i sortirà des de l’Avinguda Països Catalans. La concentració de tots els participants serà al final de l’avinguda dels Països Catalans, de les 16.30 h a les 17.15 h. En aquesta franja horària el jurat farà una primera valoració de les disfresses. També se’ls assignarà un número de participació que hauran de portar en un lloc ben visible durant tota la rua.

La cercavila de disfresses començarà a les 17.30 h des de l’Avinguda Països Catalans, passarà pel Camí Ral i finalitzarà a la plaça de la Concòrdia on tindrà lloc l’acte de lliurament de premis. En dona detalls el regidor de festes, Pau Megias.

Pau carnestoltes

Per al concurs s’han establert les següents categories:

• INDIVIDUAL i PARELLES
• PETITS GRUPS. Format per un col·lectiu de 3 a 9 persones
• PETITES COMPARSES. Formades per un col·lectiu de 10 a 30 persones
• COMPARSES. Formada per un col·lectiu de més de 30 persones

També, com els anys anteriors a la pandèmia, hi haurà ajuts per a comparses amb carrossa i sense, tres premis econòmics i un trofeu per categoria, premi a la millor carrossa i premi a la gresca.

Ràdio Tordera farà seguiment de la rua a través del Canal de Youtube on podrem veure la cercavila al seu pas per l’oficina de promoció econòmica (situada a la rotonda de països Catalans amb Camí Ral). També es podrà escoltar pel 107.1FM amb entrevistes i descripció dels participants.

RELATED ARTICLES