IniciAppLa regidoria d’esports valora positivament la posada en marxa del “Tordera en...

La regidoria d’esports valora positivament la posada en marxa del “Tordera en ruta”

A finals del mes de gener, la regidoria d’esports de l’Ajuntament va posar en marxa la iniciativa “Tordera en ruta”, un recull de camins i senders senyalitzats per fer valdre l’entorn natural del nostre municipi i a la vegada pretén fomentar l’activitat física i els hàbits saludables. El regidor Pau Megias explicava que després de tres setmanes de la presentació del projecte, la resposta de la gent és molt positiva. Afegia que en properes setmanes s’acabarà de completar el marcatge dels trams i també avançava que s’organitzarà alguna activitat dinàmica per acabar de conèixer els circuits.

Megias recalcava que tot plegat s’engloba dins l’objectiu de continuar donant valor a la pràctica de l’esport de l’aire lliure i de seguir treballant per atraure nous públics en el municipi.

Les rutes compten amb diferents nivells de dificultat i estan cronometrades. El punt de sortida de cadascuna d’elles serà sempre amb el Parc de la Sardana que ja s’ha indicat a tal efecte a través d’un panell informatiu. Podeu consultar-les a través de tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES