IniciAppPuja l’atur a Tordera en 23 persones el mes de gener

Puja l’atur a Tordera en 23 persones el mes de gener

Els mesos de gener solen ser negatius per al mercat de treball i aquest 2022 no ha estat cap excepció. A Tordera després de dos mesos de baixada de l’atur, la llista de desocupats torna a pujar. Les dades oficials indiquen que el mes de gener van perdre la feina 23 persones. En aquest moments, Tordera té 1.148 persones inscrites a les llistes de l’atur el 14,29% de la població activa.

Pel que fa al mes de gener de 2022, l’increment de l’atur s’ha concentrat en el sector serveis i també s’ha comptabilitzat un increment en el col·lectiu de persones sense ocupació anterior (SOA). En canvi, la indústria i la construcció reflecteixen una reducció de la desocupació que percentualment arriba al 0,49% en el cas de la indústria i al 0,85% en la construcció. A l’agricultura no s’ha registrat cap variació respecte al mes anterior.

El Secretari de Treball del Departament d’Empresa, Enric Vinaixa, explica que l’atur sol pujar al gener, però valora que ho faci menys que als darrers cinc anys.

Vinaixa atur

L’atur registrat al Maresme ha pujat en 216 persones situant-se en 23.418 el nombre de maresmenques i maresmencs inscrits a les oficines d’ocupació com a demandants de feina no ocupats. L’actualització de dades col·loca la taxa d’atur maresmenca en l’11%.

ÚLTIMES NOTÍCIES