IniciAppA partir d’avui i fins dijous hi haurà alteracions en l’accés al...

A partir d’avui i fins dijous hi haurà alteracions en l’accés al polígon del Mas Roquet

L’Ajuntament de Palafolls informa que a partir d’avui i fins dijous, es faran els últims treballs que han de pavimentar el nou tram urbanitzat al polígon de Mas Roquet.

Es tracta d’un àmbit que està en obres des de finals de l’any passat i que han permès urbanitzar, amb tots els serveis, un petit tram de carrer que acabarà connectant el polígon de Mas Roquet amb el polígon de Mas Reixac, on ja es va urbanitzar el carrers fa uns mesos.

Les obres obligaran a tallar el trànsit a la connexió inferior que passa sota la carretera Nacional-II i que és la que permet entrar al polígon des de la rotonda d’entrada a Tordera pels conductors que circulen direcció a Barcelona.

Aquest pas inferior estarà tancat de dimarts a dijous de 7:30h a 18:00h per poder fer les últimes tasques de pavimentació pel que afectarà a la mobilitat de treballadors i mercaderies. 

Mentre durin els treballs es podrà accedir al polígon nord de Palafolls pel nou accés a través de la rotonda de Mas Reixac -a través del carrer Neil Armstrong- o bé aprofitant aquesta mateixa rotonda per girar cua i accedir al polígon per l’accés habitual de la NII sentit Girona.

Un cop acabin aquestes tasques el nou tram urbanitzat s’obrirà al trànsit facilitant la mobilitat interior dels polígons industrials de Palafolls.

ÚLTIMES NOTÍCIES