IniciApp240 confinats en les escoles de Tordera que acumulen 283 positius en...

240 confinats en les escoles de Tordera que acumulen 283 positius en deu dies

Els centres educatius de Tordera continuen en situació complicada. En els últims 10 dies s’han detectat 283 positius i s’han hagut d’aïllar a un total de 240 alumnes de diferents escoles. Aquestes són les dades que reporta el departament d’educació.

On hi ha una major afectació és a l’Escola Ignasi Iglesias amb 83 positius detectats en els darrers 10 dies i 67 alumnes confinats. Li segueix l’Institut Lluís Companys amb 42 positius i 62 en aïllament.
A l’ Escola La Roureda ha baixat l’afectació respecte a la setmana passada. Ara tenen 39 positius i 48 persones confinades. A l’escola Brianxa s’han detectat 28 positius i guarden quarantena 12 alumnes i a l’Institut Tordària hi trobem 11 positius i 6 alumnes en aïllament, segons el portal Escoles Segures amb dades que reporten els centres.

A l’escola Vedruna , ara mateix hi ha 35 positius i 23 persones en aïllament i a l’escola Serra de Miralles tenen 34 positius i 20 alumnes confinats.

L’escola bressol petits vedruna trobem 1 positiu i aïllat i la llar d’infants Niu trobem 3 positius i 3 nens confinats. 

Finalment, a l’escola d’Hortsavinya en els darrers 10 dies han detectat 3 positius i tenen 2 persones confinades. El regidor d’ensenyament, Pau Megias destaca la difícil situació que viuen les escoles torderenques.

Pau covid aules

Les darreres dades del Departament d’Educació recullen 98.185 alumnes confinats i també 8.570 professors. Es tracta de xifres “molt altes” que superen les de la cinquena onada.

ÚLTIMES NOTÍCIES