IniciAppTordera aprova la pròrroga del Pla Local de Joventut per aquest 2022

Tordera aprova la pròrroga del Pla Local de Joventut per aquest 2022

L’Ajuntament de Tordera ha aprovat la pròrroga del Pla Local de joventut 2018-2021 per aquest any 2022. L’objectiu general de qualsevol diagnosi de la realitat juvenil municipal, és comprendre la realitat que viuen les persones joves del municipi per tal de dissenyar polítiques de joventut adients en termes de formació, lleure, habitatge o participació. En el treball que es presenta s’ha dut a terme una anàlisi qualitativa, amb les dades de què es disposa tant a nivell municipal, comarcal o de país, que permeten una aproximació a la realitat del col·lectiu jove des d’un punt de vista demogràfic i socioeconòmic. Pel que fa al treball de camp i a l’anàlisi qualitativa, per una banda s’han dut a terme dues sessions participatives amb persones joves, s’han realitzat algunes entrevistes a persones implicades en les polítiques de joventut i s’ha elaborat un qüestionari en línia que s’ha posat a disposició de totes aquelles persones joves que hi ha volgut participar. Segons la regidora de  joventut, Bàrbara Vergés, el pla s’ha decidit prorrogar aquest 2022 per diversos motius.

Pla local joventut 2022 1

Oriol Serra, regidor de la CUP, esmentava que el fet d’aprovar pròrrogues no és del seu gust, ni de ningú, però entén que s’utilitzi com a pont de cara a executar un altre Pla pel 2023.

Pla Local joventut 2022 2

El regidor de Més Tordera, Xavier Pla i la regidora d’ERC, Marta Paset van destacar la importància del desenvolupament d’aquest pla.

pla local joventut 2022 3

El punt es va aprovar amb els vots a favor de Junts, PSC, Més Tordera, Ciutadans, CUP i En Comú Poden i cinc abstencions dels regidor d’ERC.

ÚLTIMES NOTÍCIES