IniciAppAdéu al certificat covid en bars, restaurants, gimnasos i residències

Adéu al certificat covid en bars, restaurants, gimnasos i residències

Foto: Betevé

Aquesta matinada ha finalitzat l’obligació de presentar el certificat covid per accedir a bars i restaurants, gimnasos o residències. Un cop valorat l’informe que ha encarregat al comitè científic que l’assessora, el govern ha decidit acabar amb aquesta mesura.

La decisió es pren en un moment en què, malgrat que la variant òmicron segueix polvoritzant rècords de contagis, les UCI estan estabilitzades –amb uns 500 malalts ingressats– i baixa el nombre de visites als centres d’atenció primària. El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia explica que això podria portar a un nou pic de casos en les properes setmanes.

Heredia obertura mesures

Aquest canvi coincideix amb la fi aquest divendres de gairebé totes les restriccions per frenar la pandèmia. S’acaben les limitacions en els aforaments a la restauració o als equipaments culturals i esportius, es torna als horaris habituals i ja es podran fer trobades de més de deu persones. Fa una setmana, també es va acabar el toc de queda.

L’única mesura que encara es manté és el tancament de l’oci nocturn, que tindrà les persianes abaixades uns dies més. Segons el sector, el govern li ha traslladat aquest dimarts la intenció de reobrir-lo l’11 de febrer.

ÚLTIMES NOTÍCIES