IniciAppEl nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la...

El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 89 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 98 persones, 9 més que el dilluns 24 de gener. Actualment hi ha 48 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 25 a l’Hospital de Blanes, 7 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, i 18 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (24/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 27 ingressos, 17 altes, i 4 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (24/01), s’han comptabilitzat 12 nous ingressos i s’han registrat 8 altes, 2 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 2 són trasllats a d’altres centres sanitaris. També s’han registrat 2 defuncions.

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, respecte a l’últim recompte (24/01), s’ha registrat 1 nou cas.

A l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, respecte a l’últim recompte (24/01), s’han registrat 4 nous casos i s’han comptabilitzat 4 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altres centre sanitari i 3 són pacients que ja han negativitzat després de l’última prova diagnòstica que se’ls hi ha realitzat.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 93 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

ÚLTIMES NOTÍCIES