IniciAppLa novel·la Canto jo i la muntanya balla d’Irene Solà, el llibre...

La novel·la Canto jo i la muntanya balla d’Irene Solà, el llibre més prestat a la biblioteca de Tordera durant l’any 2021

Per segon any consecutiu la novel·la Canto jo i la muntanya balla d’Irene Solà, en què prenen la paraula dones, homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols, ha estat el llibre més prestat a la Biblioteca de Tordera durant l’any 2021. La segueix el primer títol de la trilogia de Juan Gómez-Jurado, La reina roja , i el premi Planeta 2020 Aquitania d’Eva García Sáenz de Urturi. Ho explica la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

Silvia més prestats 1

Els títols més prestats de l’eBiblio (llibres electrònics) són, en primer lloc, el drama shakespearià de Maggie O’Farrell que ens trasllada al Londres del segle XVI Hamnet ;  seguit del relat magistral de periodisme testimonial de Jordi Amat,  En la secció No Ficció, els llibres més prestat són els llibres per treures l’acreditació de les competències ATIC i un llibre per aprendre català, així ho apunta Sílvia Anfrons.

Silvia més prestats 2

En l’àmbit audiovisual s’imposen les oscaritzades Parásitos i Joker en primer i segon lloc respectivament; seguides de la sèrie Chernobyl sobre l’accident nuclear més greu de la història. I en poesia el més prestat ha estat antologia poesia catalana o llibres de Joan Margarit entre d’altres.

Els llibres infantils també tenen molta tirada. Entre els més prestats trobem de ‘que fa gust la lluna’ i ‘ el monstre de colors va a l’escola’. En parlem amb la Sílvia Anfrons.

Silvia més prestats 3

Pel que fa a les novel·les juvenils, un any més, en primer lloc trobem Wonder de R. J. Palacio, en segona posició Mentida de Care Santos i en tercer lloc Invisible d’Eloy Moreno.

Per últim, els llibres amb temàtica torderenco o autors locals també tenen molta sortida segons apunta Sílvia Anfrons.

Silvia més prestats 4

Cal recordar que la Xarxa de Biblioteques Municipals de la diputació de Barcelona està composta per 228 biblioteques municipals i 10 bibliobusos.

ÚLTIMES NOTÍCIES