IniciAppEl 3x3 organitzat per les jugadores de la copa del CEEB Tordera...

El 3×3 organitzat per les jugadores de la copa del CEEB Tordera se celebrarà abans que finalitzi la temporada

El torneig de bàsquet 3×3 crematorrons que s’havia de celebrar aquest passat dissabte 8 de gener, ja busca una nova data dins del calendari esportiu. Aquest esdeveniment organitzat per les jugadores del primer equip de la copa del CEEB Tordera conjuntament amb l’entitat, havia aconseguit un bon nombre d’equips inscrits i comerços locals que els hi donaven un cop de mà amb patrocinis. A causa de l’augment de nombre de casos positius per Covid, des de l’organització van decidir ajornar la celebració de l’activitat. La capitana torderenca i organitzadora Marina Serra, expressava les bones sensacions que tenien per impulsar el torneig i avançava que hi havia força presència femenina inscrita.

Serra suspensio 3×3 1

Ara, conjuntament amb el club, estan valorant una possible nova ubicació del torneig dins del calendari esportiu. La voluntat és mantenir el format i fins i tot el nom malgrat que pugui perdre la relació amb els torrons i l’època nadalenca.

Serra suspensio 3×3 2

Per altra banda, la plantilla del CEEB Tordera ja ha tornat en els entrenaments amb total normalitat i ja preparen la propera jornada de copa que serà dissabte vespre al pavelló dels Països Catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES