IniciAppSegueix a la baixa el nombre d’aturats a Tordera

Segueix a la baixa el nombre d’aturats a Tordera

La tendència de l’atur segueix amb bons registres a Tordera. Segon mes consecutiu amb dades de l’atur a la baixa. A Tordera el mes de Desembre 20 persones han abandonat les llistes d’atur. Ara mateix el nombre de persones que busquen feina és de 1.125 persones. Això suposa una reducció de 339 persones a les llistes respecte l‘any anterior.

Les dades oficials indiquen que al Maresme hi ha 23.202 persones en situació de desocupació. Són 196 persones menys que el mes anterior. A nivell interanual, són 7.442 persones menys en el conjunt de la comarca.

A destacar, Malgrat de Mar ha tingut una substancial reducció de 3 persones a les llistes d’atur aquest mes, situant-te a les 1.104 en total. També s’ha reduït l’atur a Santa Susanna, són 7 persones menys respecte el mes de novembre. A Blanes (La Selva), hi ha 2.690 aturats, són 58 individus menys respecte l’últim recompte. Però també ha augmentat en altres punts de la comarca maresmenca: Palafolls ha tancat sumant un augment  de 25 persones a les llistes (568 en total).

ÚLTIMES NOTÍCIES