IniciAppLa Policia Local té en marxa la campanya “Comerç segur”

La Policia Local té en marxa la campanya “Comerç segur”

La Policia Local de Tordera té en marxa la campanya preventiva “Comerç Segur”. Com és habitual en període nadalenc, el cos de seguretat té activat fins al proper 5 de gener un control intensiu per mantenir la seguretat durant el període de compres nadalenques. El caporal de la Policia Local de Tordera, Carlos Alaman, detalla l’objectiu de la campanya.

comerç segur 1

Per tant, s’intensificarà la vigilància amb més presència de patrulles a peu amb la voluntat de donar un servei més eficaç i proper al comerciant i al client.

Des de l’any 2002, la Policia Local de Tordera, des d’una perspectiva preventiva i proactiva, realitza un servei específic sobre aquesta matèria, amb un resultat, fins ara, molt satisfactori. A banda de minimitzar el risc de robatoris i de furts, també es genera una percepció de seguretat a la ciutadania i especialment entre els comerciants.

El cos torderenc recomana als comerciants no acumular diners a les caixes enregistradores. Ho detalla Carlos Aleman.

comerç segur 2

També es demana seguir mesures de seguretat addicionals durant aquestes dates. També es destaca seguir les mesures contra la Covid19, amb un 70% d’aforament a les botigues i un 50% a l’interior de bars i restaurants.

ÚLTIMES NOTÍCIES