IniciAppTordera torna a batre rècord de contagis i trasllada la vacunació al...

Tordera torna a batre rècord de contagis i trasllada la vacunació al local social de Fibracolor

Continua el creixement exponencial de casos positius de coronavirus a Tordera. Durant l’última setmana s’han registrat 190 casos positius de Covid-19 i un total de 325 positius els últims 14 dies. Són 50 nous casos més que la setmana passada. El risc de rebrot es situa molt alt amb un valor de 2054. Baixa l’índex de reproducció de l’epidèmia a 1.13 (l’epidèmia creix si el valor és superior a 1). El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia, explica la situació actual.

Leonardo 31 desembre

Cal recordar que ja està en marxa la vacunació de la tercera vacuna totes les persones majors de 40 anys i continua la campanya en nens i nenes de 5-11 anys. Es pot demanar cita via telefònica o al web vacunacovid.cat. Heredia explicava que actualment s’administren les dosis al local social de Fibracolor.

leonardo vacunes

Continuen en vigor les mesures restrictives on s’aplica de nou el toc de queda a Tordera. Per tant, continua restringida la mobilitat entre la 1 i les 6 de la matinada.

Des del CAP Tordera recomanen contactar per telèfon a la tarda, ja que a les primeres hores del dia és quan hi ha més persones intentant ser ateses i per tant si els costa establir contacte al matí, durant la tarda pot ser més fàcil.

ÚLTIMES NOTÍCIES