IniciApp2 ferits greus i 2 de lleus en un nou accident a...

2 ferits greus i 2 de lleus en un nou accident a la cruïlla de la Farinera

A les 13:45h d’aquest diumenge la policia local va rebre l’avís d’un accident de trànsit a la cruïlla de la BV-5121 amb la GI-512. Per causes que encara s’investiguen, tres vehicles es van veure implicats en aquesta topada amb el resultat de 4 ferits: 1 greu, veí d’Hostalric, traslladat en helicòpter al Trueta, 1 greu, veí de Tordera, traslladat a Can Ruti i 2 lleus, veïns de Tordera, traslladats a Mataró. Un altre ocupant, veí de Tordera, va resultar il·lès.

Durant l’actuació es van tallar diferents vies al trànsit completament i es van fer diferents desviacions a la circulació. En total van intervenir 2 patrulles PL Tordera, 3 ambulàncies SEM i l’helicòpter, 1 Mossos d’Esquadra Trànsit i 3 dotacions dels Bombers.

Aquesta intersecció entre la BV-5121 amb la Gi-512 és un punt negre de la xarxa viària torderenca amb desenes d’accidents al llarg de l’any. Sobre la taula de la Diputació de Barcelona i la Generalitat hi ha el projecte d’una rotonda que continua sobre el paper i sense encara compromís per executar els treballs.

ÚLTIMES NOTÍCIES