IniciAppVictòries en hoquei patins, bàsquet i futbol sala

Victòries en hoquei patins, bàsquet i futbol sala

Jornada esportiva molt productiva i positiva pels primers equips torderencs. La majoria d’ells disputaven els seus partits a casa i han aprofitat aquesta situació.

El Club Patí Tordera es va retrobar amb el triomf al Parroquial després de superar el Dominicos de la Corunya per 6-1. Enfrontament ben plantejat pels torderencs que en tot moment van anar per davant al marcador. Els visitants sempre a remolc que arribaven a Tordera invictes a la lliga. El Tordera trenca la ratxa negativa de dues derrotes consecutives.

Segurament en un dels partits més dolents del sènior femení del CEEB Tordera a Copa Catalunya, les verdes segueixen invictes a casa després de superar el CN Terrassa per 58-56. Les noies en un mal inici, va tocar reaccionar durant la segona part i l’últim quart es va acabar decidint en els últims compassos de matx. Cop fort a la lliga de la segona catalana de bàsquet amb el sènior masculí del CEEB Tordera en aquesta jornada com a protagonista. El líder invicte del grup, el Bàsquet Girona, va perdre al pavelló dels Països Catalans contra els torderencs per un ajustat 83-80.

El CFTordera segueix amb la seva línia negativa. En el derbi contra el Blanes, aquest dissabte tarda al municipal, els torderencs al minut 13 anaven 0-3 en contra. Un presagi que no conduïa a ser masses optimistes.

Els torderencs per això van reaccionar a la segona part i van retallar distàncies amb el 2-3 però el marcador ja no es mouria més i ens quedaríem a les portes de poder puntuar.

En futbol sala, l’Athletic Club Tordera Parc també va fer els deures contra el Farners per 7-5 a casa. El Futsal Tordera va tancar la jornada ahir contra el Porqueres amb derrota per 4-7.