IniciAppTordera preveu recuperar la Cavalcada, el Parc Infantil i la Festa de...

Tordera preveu recuperar la Cavalcada, el Parc Infantil i la Festa de Cap d’Any

Tordera preveu recuperar enguany els actes tradicionals de Nadal i Cap d’Any.

La irrupció de la pandèmia va anul·lar qualsevol possibilitat de celebrar actes multitudinaris. Amb la fi de les restriccions contra la COVID-19 i gràcies a la vacunació, els municipis com Tordera recuperen el ritme habitual de celebracions. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha anunciat que el consistori preveu recuperar el Parc Infantil “Tam patam tam”, la Festa al Pavelló de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis.

actes nadal 1

A més de la Cavalcada, també es preveu recuperar el Parc Infantil i gratuït “TampatamTam” al Pavelló Poliesportiu Països Catalans. Inflables i activitats durant els dies de festivitat escolar en període Nadalenc tornaran a estar disponibles pels infants.

Un dels retorns, també, és la celebració de la Festa de Cap d’Any al Pavelló Poliesportiu. Enguany, però, arriba amb certes novetats. L’organització està treballant en demanar entrada anticipada amb certificat de vacunació. Així mateix, sobre la taula hi ha la possibilitat de posar un preu simbòlic i benèfic a l’entrada per destinar-ho a una ONG. Ho detalla l’alcalde Joan Carles Garcia.

acte nadal 2

Aquestes són les possibilitats que l’Ajuntament té sobre la taula però, tal i com apunta l’alcalde, les restriccions sanitàries guiaran finalment la viabilitat i el desenvolupament dels actes.

ÚLTIMES NOTÍCIES