IniciAppL’espectacle "Madre Coraje"; de la mà de la companyia sevillana Atalaya arriba...

L’espectacle “Madre Coraje”; de la mà de la companyia sevillana Atalaya arriba el diumenge 14 de novembre al Teatre Clavé

Aquest diumenge arriba un dels plats forts de la programació estable del Teatre Clavé. La companyia Atalaya presenten l’espectacle Madre Coraje una versió actual del clàssic de la literatura espanyola a càrrec de la companyia sevillana.

L’espectacle Madre Coraje és una versió aplicable al nostre temps, en el qual s’està lliurant una autèntica batalla entre els que tenen el control financer i la major part de la població que patim els seus embats. El comentari general aprofundeix en la capacitat d’emocionar de l’espectacle en cos, veu i ànima del seu elenc, així com en la tremenda actualitat d’aquesta. El director del Teatre Clavé,  Josep Navarro recorda que la companyia Atalaya ja ha visitat Tordera en diversos espectacles, tots amb una gran resposta i satisfacció entre el públic.

Navarro madre coraje

Madre Coraje es podrà el diumenge 14 de novembre a les 18:00h al Teatre ClavéLes entrades tenen un preu de 16€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 19€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES