IniciAppL'àrbitre torderenc Eloi Martori reconegut pel seu ascens a divisió d'honor

L’àrbitre torderenc Eloi Martori reconegut pel seu ascens a divisió d’honor

El nostre municipi a banda de seguir creixent amb mèrits esportius tant col·lectius com individuals, des de ja fa uns anys la faceta arbitral en diferents modalitats també va agafant rellevància. L’últim cas el trobem amb futbol sala, des d’aquesta temporada, amb 19 anys, l’àrbitre torderenc Eloi Martori està xiulant partits de la divisió d’honor. Una categoria que suposa dirigir partits del màxim nivell català abans d’entrar en lligues estatals. Ahir al vespre en declaracions al Show diari detallava les categories que ja pot xiular des d’aquest curs.

Martori ascens div honor 1

Quatre temporades porta dins del món de l’arbitratge de futbol sala, dies enrere dins de la festa de l’arbitratge que organitza anualment la federació catalana de futbol, Martori va rebre un trofeu de reconeixement per la seva trajectòria esportiva. Ell mateix comentava els requisits i els paràmetres que ha hagut de complir per aconseguir l’ascens.

Martori ascens div honor 2

És ambiciós i optimista pel futur, promet seguir treballant amb les mateixes ganes i il·lusió sempre tenint en compte les oportunitats que li puguin arribar.

ÚLTIMES NOTÍCIES