IniciAppAquesta setmana tots els primers equips juguen a Tordera

Aquesta setmana tots els primers equips juguen a Tordera

Jornada maratoniana d’esport torderenc aquest proper cap de setmana. Tots els conjunts sènior del municipi jugaran a casa.

El dissabte a les 16:00h necessitats urgentment de punts, el primer equip del CFTordera rebrà la visita del UD Cassà al municipal d’esports. El conjunt groc i vermell intentarà lluitarà per la primera victòria del curs en directe a través de Ràdio Tordera i via youtube. El sènior masculí del CEEB Tordera també jugarà a la mateixa hora en aquest cas al pavelló dels Països Catalans. Dins de la segona catalana rebran la visita del CB Torelló amb el repte de recuperar sensacions després de la derrota de fa dues setmanes.

Just després d’ells, jugarà el sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya Femenina contra AB Premià a partir de les 18:00h de la tarda. L’enfrontament es podrà viuré via ràdio i també a través del segon canal de Youtube. 

A les 19:45h dins de la jornada quatre de l’OK Lliga Plata Nord, el CPTordera segon classificat, voldrà allargar la seva ratxa inicial victoriosa reben la visita al Parroquial del Rochapea (Pamplona). El partit es podrà seguir a través de la ràdio i també via Youtube.

A les 20:00h tancarà la jornada del dissabte l’Athletic Club Tordera Parc al pavelló dels Països Catalans contra el Lloret Esportiu “b” i diumenge a les 19h el Futsal Tordera també rebrà casa el Lloret Esportiu “A”.

ÚLTIMES NOTÍCIES