IniciAppEl sènior masculí del CEEB Tordera l’únic que aconsegueix la victòria

El sènior masculí del CEEB Tordera l’únic que aconsegueix la victòria

Jornada força dolenta i amb males sensacions per a la resta de primers equips exceptuant l’equip masculí del CEEB Tordera. Visitaven la pista del Torroella en aquesta jornada de la segona catalana masculina i van imposar-se per 59-76. Aquest triomf significa la segona victòria del curs després de tres jornades.

L’altre cara de la moneda va ser per l’altre primer equip del CEEB Tordera. Dins de la jornada 3 de copa Cataluna Femenina, les torderenques van caure per un clar 82-46 a la pista del SESE. A priori les barcelonines han de ser un dels conjunts forts de la competició que en tot moment es va trobar còmode a la pista i portant el domini de l’enfrontament.

Un potent Farners i altre vegada un arbitratge polèmic s’encarreguen de carregar-se al primer equip del CFTordera en aquesta jornada de la segona catalana. Els de la Selva van treballar-se una gran recompensa en el municipal després de superar el conjunt local per un clar 0-4. Després de quatre jornades els torderencs encara no saben el que és guanyar.

Aquesta propera setmana arribarà el debut dels primers equips d’hoquei patins i futbol sala.

ÚLTIMES NOTÍCIES