IniciAppL'oci nocturn reobre amb certificat Covid

L’oci nocturn reobre amb certificat Covid

L’oci nocturn reobre, a les portes del pont del Pilar, que per a molts serà un cap de setmana de quatre dies. 

Bars musicals i discoteques funcionaran de manera molt semblant a abans de la pandèmia, excepte que per entrar-hi s’haurà de mostrar el denominat passaport Covid i que caldrà portar mascareta, obligatòria en interiors segons la normativa promulgada pel govern espanyol.

Així ho han acordat el govern i la patronal del sector en una reunió. 

Segons els càlculs de les patronals Fecalon i Fecasarm, un 40% dels locals tenen previst aixecar la persiana aquesta nit i un 70% el cap setmana. Mentrestant, la venda d’entrades per als locals s’ha disparat.

En declaracions a La Xarxa, el president de FECALON, Christian Compte, s’ha mostrat satisfet…encara que qüestiona l’obligatorietat de la mascareta si es fa servir el passaport covid per entrar. Tot i això assegura que seran estrictes i faran complir la norma .

Christian Compte

Les discoteques podran obrir fins a les cinc de la matinada entre diumenge i dijous i fins a les sis les nits de divendres, dissabtes i vigílies de festius. Sempre, amb 30 minuts més perquè els responsables dels establiments puguin tancar.

Pel que fa als bars musicals, podran estar oberts fins a dos quarts de tres entre setmana i fins a les tres els caps de setmana.

Això sí, la mascareta serà obligatòria en tot moment a l’interior dels locals menys en el moment que es consumeixi. El consum està permès tant asseguts com a peu dret, excepte a la zona de ball. També s’elimina l’obligació de mantenir la distància interpersonal.

ÚLTIMES NOTÍCIES