IniciAppL’alliberament dels peatges «frena» el projecte de la C-32.

L’alliberament dels peatges «frena» el projecte de la C-32.

L’alliberament dels peatges suposarà un nou impediment perquè el projecte de la Generalitat d’allargar la C-32 fins a Lloret de Mar es materialitzi. Així ho assegura el portaveu de la Plataforma Aturem la C-32, Joan Mora, que valorar positivament la fi de la concessió.. Segons el portaveu, el projecte d’allargar la C-32 fins a Lloret està molt vinculat a la concessió. Ara que s’ha acabat, el portaveu augura que «difícilment la Generalitat posarà els 100 milions que la concessionària havia d’invertir en aquest projecte».

mora 1

En aquest sentit, la plataforma insisteix que el que cal no és fer més carreteres, sinó «canviar el model per promoure el transport públic, començant per la carretera de Tordera a Blanes i de Blanes a Lloret.

mora 2

La Generalitat ha presentat fins a tres projectes per ampliar la C-32 que la plataforma ha rebutjat per considerar que tenen un impacte ambiental massa elevat pel territori. Aquest projecte està aturat als jutjats a instància del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per incompliment de la Llei del Canvi Climàtic, entre altres irregularitats.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES