IniciAppL’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu amb...

L’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu amb la mateixa essència però amb canvis i novetats.

Avui dilluns 13 de setembre també es dóna el tret de sortida a un nou curs esportiu a Ràdio Tordera. Amb la bona acollida que ha tingut el format d’estiu de la Banqueta d’Estiu, des de l’equip d’esports, han preparat una nova temporada carregada de novetats. El Show dels Esports, el programa esportiu diari, tornarà a fer el seguiment de l’actualitat dels clubs del municipi conjuntament la participació de diversos col·laboradors que han renovat i que aportaran noves seccions i apartats de dilluns a divendres de 20 a 21h i repetit de 14 a 15h. En Joan Martín, cap d’esports i presentador del programa ens detalla l’estructura que tindrà el Show dels Esports.

joan martin

Un dels altres plats forts de la programació i que és el principal canvi d’aquesta nova temporada és la incorporació de les tertúlies d’actualitat. En Joan Martin comentava aquest canvi per aportar un punt més participatiu al programa.  

joan martin2

A més a més, durant aquest agost s’han anat realitzant entrevistes a personalitats importants de la història del Club Patí Tordera, per crear un podcast. En Joan Martin ens explicava quin és l’objectiu.

joan martin3

Es continuaran amb retransmissió els primers equips de l‘hoquei patins, bàsquet i futbol.

ÚLTIMES NOTÍCIES