IniciAppDes de fa uns mesos una de les persones de confiança del...

Des de fa uns mesos una de les persones de confiança del president Joan Laporta viu a Tordera

Coincidint amb l’època de confinament i sumant-hi també el període d’estiu, el periodista, Jordi Finestres, una de les mans dretes del president del Barça i membre del gabinet de la presidència, fa uns mesos que viu a Tordera. De fet, ell ja fa molts anys que estiueja i comparteix molts moments de la seva vida amb el nostre municipi. Aquest dilluns dins de la “Banqueta d’Estiu” va explicar aquesta relació.

Finestres tordera 1

Amb l’aspecte esportiu i de relació amb el president Joan Laporta, es van conèixer durant la plataforma “Elefant Blau” que posteriorment va continuar amb la primera candidatura a la presidència del Barça. Després el treball va arribar amb l’aspecte comunicatiu durant el 2007-08. Amb l’etapa política al parlament i a l’Ajuntament de Barcelona també va ser-hi present. Fins al març d’aquest any era el responsable tècnic de l’Oficina del president Carles Puigdemont. En l’actualitat és un home fort dins del gabinet de la presidència del FCBarcelona. Dins l’entrevista explicava la tasca que hi desenvolupa.

Finestres tordera 2
Les negociacions amb en Messi, la situació econòmica i esportiva son alguns dels temes principals que podeu recuperar dins l’entrevista que està penjada en el canal de youtube de Ràdio Tordera.