IniciAppLes entitats tornaran a organitzar activitats a la Festa Major

Les entitats tornaran a organitzar activitats a la Festa Major

Les entitats de Tordera tornen a aportar activitats a la Festa Major de Tordera. L’any passat, que es va celebrar el festival, no es va poder acollir les seves activitats degut a la pandèmia i als efectes que se’n generaren.

Enguany, amb un any d’experiència i amb més marge de temps, les entitats han treballat conjuntament amb l’Ajuntament per dur a terme les activitats amb la màxima seguretat i control sanitari. El regidor de festes, Pau Megias, avança com es plantegen les activitats:

megias fm 1

Dins el programa de Festa Major trobem la participació del Cercle d’Història de Tordera, que organitzen la conferència “Societat i guerra a la Tordera del divuit” dijous 19 d’agost . També hi serà La Nostra Dansa amb concerts de sardanes, la colla de diables amb l’espectacle “El purgatori” i la posada en escena d’”Improsonats” de l’ACR Pere Cot i Set de Dansa.

Les entitats esportives també hi seran presents. Exhibició de Twirling, 3×3 de bàsquet, torneig de tir al plat i Melé social de petanca. Els actes es duen a terme en diferents espais, ja sigui el Parc Prudenci Bertrana, la Sardana, el Pavelló Països Catalans o la Plaça de l’Església. El regidor Pau Megias anima a tothom a participar de la celebració torderenca:

megias fm 2

La Festa Major començarà dijous 19 d’agost i s’allargarà fins el dia 26.

ÚLTIMES NOTÍCIES