IniciAppL’Associació Units per Mas Mora organitza activitats pel 13 i 14 d’agost

L’Associació Units per Mas Mora organitza activitats pel 13 i 14 d’agost

La Festa Major de Mas Mora no es podrà celebrar, tal i com s’havia planejat d’inici per les restriccions de la covid-19, però es faran activitats per tots els socis i veïns de la urbanització el 13 i 14 d’agost. L’Associació de veïns Units per Mas Mora ha organitzat unes jornades per convidar a tots els socis a gaudir de les activitats que es faran durant l’any. El president de l’Associació, Francisco Trives, explica en que consisteixen aquestes jornades

Francisco trives mas mora 1

Les activitats començaran divendres amb una caminada a la fresca per la urbanització, i seguiran el dissabte al matí amb una cursa de natació a la piscina pels més petits. A la tarda, es realitzaran diferents activitats al local de l’associació. Uns actes que es faran de cara a l’hivern com zumba, flamenc, petanca o cinema a la fresca. El president d’Units per Mas mora, Francisco Trives, explica l’objectiu de mantenir durant tot l’any activitats com el cinema a la fresca.

Francisco trives mas mora 2

Les activitats es faran a la zona esportiva de Mas Mora, a la zona de la petanca, el cinema a la fresca a la pista de futbol i el zumba i flamenc es faran al local social de l’associació. Les places seran places limitades i es publicaran a les xarxes socials i al grup on estan als socis perquè hi facin les inscripcions directament. De manera presencial es pot reservar a l’oficina de l’Associació els dimarts de 19:30 a 20:30, els divendres de 18 a 20 i els  dissabtes de 10:30 a 12:30.

ÚLTIMES NOTÍCIES