IniciAppOberta la inscripció del servei de transport escolar

Oberta la inscripció del servei de transport escolar

L’Ajuntament de Tordera ha obert la convocatòria per a la inscripció al servei de transport escolar no obligatori per als centres escolars del municipi per al curs 2021/22.

Les bases de la convocatòria, aprovades en la darrera Junta de Govern Local, s´aplicaran a aquells/es alumnes dels centres docents públics i privats concertats de segon cicle d´educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, de Tordera que siguin usuaris/àries del servei de transport escolar no obligatori i que estiguin empadronats/des al municipi de Tordera o bé siguin de Fogars de la Selva o de la part de Mas Reixach que pertany al municipi de Palafolls.

Els horaris de les rutes es publicaran al web de l´ajuntament. Els horaris dels usuaris de les rutes de batxillerat i cicles formatius seran els mateixos.

Les bonificacions només seran aplicables als alumnes empadronats a Tordera. Les inscripcions per al transport escolar es podran fer del 20 de juliol al 13 d’agost mitjançant instància telemàtica i adjuntant la documentació que es requereix a les bases de la convocatòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES