IniciAppJunts per Tordera dona a conèixer la nova executiva local

Junts per Tordera dona a conèixer la nova executiva local

Junts per Tordera crea una nova executiva local. El partit municipal ha oficialitzat la nova executiva que s’encarregarà de gestionar l’agrupació política. Junts per Tordera s’ha constituït oficialment com a partit de Junts, dirigit a nivell nacional per Carles Puigdemont.

A Tordera, el nou coordinador de Junts és Pau Megías, regidor a l’Ajuntament dins l’equip de govern.

pau executiva junts 1

Megias està acompanyat d’una executiva on Nàdia Cantero en serà secretària. Comptarà amb Joan Carles Garcia com a alcalde de Tordera i també la Diputada al Parlament de Catalunya, Judith Toronjo, encarregada d’Igualtat i acció climàtica. A l’executiva també hi ha l’ex-regidor Marçal Vilajeliu, que esdevé tresorer, encarregat d’economia i empresa. Ariadna Borrell portarà comunicació, Susana Sánchez organització política i Jordi Gili la gestió dels afiliats. Per la seva banda, Pere Vendrell s’encarregarà de política municipal i Aniol Canals de Joventut. Diferents perfils que, tal i com detalla Pau Megías, permet aproximar-se al poble.

pau executiva junts 2

Tot just fa un any es va constituir Junts a nivell nacional i, des de llavors, les agrupacions municipals també ho han anat fent.

ÚLTIMES NOTÍCIES