IniciAppAprovades dues modificacions de crèdit a favor de la rehabilitació del Monestir...

Aprovades dues modificacions de crèdit a favor de la rehabilitació del Monestir de Roca Rossa, la reactivació del comerç i la neteja viària

El Ple de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat dues modificacions de crèdit . Amb un valor de 91.100€, l’equip de govern ha proposat una doble modificació: d’una banda, per rehabilitar el Monestir de Roca Rossa i, per altra banda, per a la contractació de la Fundació Aspronis per al servei de la neteja viària així com la compra d’un vehicle per a la Brigada. També es destina 12.000€ una part a la nova campanya del comerç local de Tordera.

Aquestes modificacions no comporten una major despesa a l’Ajuntament, ja que es financia a través de baixes d’altres partides del pressupost. La regidora d’hisenda, Jenifer Jansa, en detalla els objectius:

modificacio de credit psc

Davant aquestes dues modificacions, els diferents grups es van posicionar majoritàriament a favor, tot i que presentaven alguns matisos.

Des de la CUP, Oriol Serra recalca sobre la neteja viària són partidaris a la municipalització d’aquest servei i que no cal una empresa externa. Per altra banda afegeix que és necessària la reparació del Monestir de Roca Rossa i que “no s’hauria d’haver arribat fins aquest punt”. Amb això, Serra mostrava el vot a favor a la rehabilitació del monestir mentre que s’abstenia en la de neteja viària.

modificacio de credit cup

Per part de +Tordera, Xavier Pla destacava la necessitat de la rehabilitació del patrimoni arquitectònic, així com també el vot favorable en la contractació d’Aspronis, com a fundació sense ànim de lucre.

modificacio de credit +tordera

Miriam Rocabruna de Ciutadans també es mostra a favor de les dues propostes. Sobretot en destaca la partida destinada a la nova campanya de reactivació econòmica.

modificacio de credit cs

Des d’En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt també va votar favorablement a les dues modificacions. Sobretot destaca el conveni de col•laboració amb Aspronis on afirma que és necessari superar les “carències de neteja del poble”.

modificacio de crèdit ecp

Per part d’ERC+Gent de Tordera+Jovent Republicà, creuen que hauria calgut una actuació molt abans la monestir. Marta Paset, que mostra el vot favorable per a les dues mocions, parla sobre la proposta del comerç local.

modificacio de credit erc

Finalment, des de l’equip de govern de Junts per Tordera i PSC, van recalcar que les obres del Monestir de Roca Rossa es faran amb criteris professionals.

Les dues modificacions de crèdit van quedar aprovades.