IniciAppRoger Navarro i Aida Estellers prenen el relleu al capdavant del Jovent...

Roger Navarro i Aida Estellers prenen el relleu al capdavant del Jovent Republicà de Tordera

El Jovent Republicà ha renovat l’executiva local. En Roger Navarro i l’Aida Estellers seran els nous portaveu i secretària d’organització i lideraran el projecte torderenc durant el proper any.

La renovació de la permanent local busca fixar nous objectius per treballar socialment i políticament les necessitats dels i les joves de Tordera. Les inquietuds de les que més s’han parlat durant el congrés local han estat en matèria de feminisme, ecologisme, llengua i habitatge. Roger Navarro, portaveu de l’organització, es mostra satisfet amb l’evolució del col·lectiu.

navarro jovent 1

Jovent Republicà prepara, a partir, d’ara certes activitats relacionades amb el feminisme, l’habitatge i, la propera, sobre la defensa del català. Ho explica Navarro en declaracions a Ràdio Tordera.

navarro jovent 2

L’organització també ha engegat, coincidint amb l’inici dels exàmens de la selectivitat, una campanya d’afiliació amb una repartida d’octavetes. Sota el lema “Les idees no viuen sense organització” el Jovent Republicà de Tordera fa una crida a les més joves a organitzar-se per acabar amb la repressió i la precarietat que s’està patint a dia d’avui.