IniciAppVictòries del CFTordera “B” i del CEEB Tordera masculí

Victòries del CFTordera “B” i del CEEB Tordera masculí

Continuen els resultats positius una setmana més d’alguns dels primers equips torderencs. El filial del quarta catalana del CFTordera va obrir la llauna el divendres nit al camp del Base Llagostera “A”. Els torderencs van aconseguir un important triomf per 1-3 i continua depenen d’ell mateix per seguir segon classificat. Els grocs i vermells van ser superiors, coneixedors en tot moment de la importància dels tres punts. L’Aleix Valls és el tècnic de l’equip.

Valls post llagostera

Al Tordera “B” només li queden dos partits per tancar la fase regular amb totes les opcions possibles d’un ascens a tercera catalana.

Per altra banda, el primer equip del Futsal Tordera va disputar el seu partit de la segona divisió catalana el dissabte tarda a la pista del Riudellots. L’enfrontament va acabar amb el resultat final de 9-1, marcador que reflexa la superioritat dels de la Selva.  

El sènior masculí del CEEB Tordera va jugar ahir pel matí el penúltim partit d’aquesta lligueta de la segona catalana. Sense res en joc van rebre la visita del CEB Girona al pavelló dels Països Catalans. Un duel molt igualat on els torderencs van reaccionar al tercer període van poder emportar-se la victòria per 63-58. La setmana que ve es disputarà la tornada i s’acabarà la temporada pel masculí.

ÚLTIMES NOTÍCIES