IniciAppEl CFTordera finalitza el torneig de segona catalana amb moltes baixes per...

El CFTordera finalitza el torneig de segona catalana amb moltes baixes per lesió

Aquest diumenge passat es va posar el punt i final al torneig de la segona catalana. Aquesta competició organitzada per la federació catalana de futbol tenia com a principal repte poder oferir una curta fase regular als equips que militaven en aquesta categoria i que es volien adherir a disputar partits. El CFTordera no ha tingut sort dins d’aquest grup i des de la primera jornada ha anat patint lesions i baixes dins la plantilla que l’han comportat a ajornar partits o presentar-se el dia del Quart sense acabar jugant per falta d’efectius. Malgrat tot, el president de l’entitat Josep Alsina, valorava positivament el paper de l’equip groc i vermell i ja pensava en la proper curs.

Alsina primer equip 1

Alsina avançava que des de ja fa unes setmanes estan treballant amb el projecte per tal de millorar-ne el bloc. Amb els entrenadors ja hi han parlat i els propers dies ho faran amb els jugadors.

Alsina primer equip 2

El president explicava que aquests partits també han servit per veure i provar jugadors del filial i del juvenil que han tingut l’oportunitat de fer el salt al primer equip sense tenir la pressió d’estar-se jugant punts importants.

A partir d’ara l’actualitat futbolística passa a centrar-se amb el conjunt del quarta catalana que s’està jugant la lliga en aquest tram de juny.  

ÚLTIMES NOTÍCIES