IniciAppLa Biblioteca de Tordera participa en la Setmana de la Natura i...

La Biblioteca de Tordera participa en la Setmana de la Natura i de la Ciència

La Bibilioteca de Tordera formarà part de la celebració de la Setmana de la Natura i de la Ciència i fins el 17 de juny ha organitzat diverses activitats familiars, com tallers, hores del conte i sortides emmarcades a la celebració del Dia Mundial de Medi Ambient. Aquesta tarda i dijous vinent preparen un taller adreçat a infants majors de 6 anys titulat “Decora el teu test i planta-hi una flor”. L’activitat tindrà lloc de 17:00h a 20:00h i cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

L’equipament cultura també acollirà fins al 17 de Juny l’exposició La vida de l’aigua.  L’exposició mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’exposició consta de diversos plafons on es descriu La vida de l’aigua des de dues perspectives “L’aigua a la natura” i “L’aigua a la ciutat”. També té diversos elements interactius que permeten visitar l’exposició d’una forma activa.

Es pot visitar durant l’horari d’obertura de la biblioteca.

La biblioteca de Tordera també organitza per Dissabte 5 de Juny una sortida per observar, descobrir i gaudir amb les papallones de Tordera a la Vall de Sant Tou. A càrrec de l’Escola de Natura del Corredor. El punt de trobada serà dissabte al cementiri de l’Estany, 9.30 h amb una durada aproximada de l’activitat de 3 hores dirigida a un públic general i familiar. La directora de la biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons ens parla de l’activitat.

sortida papallones

Per participar a cadascuna de les activitats, caldrà inscriure’s prèviament a través de la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES