IniciAppEL CFTordera empata el derbi de segona i el Futsal planta cara...

EL CFTordera empata el derbi de segona i el Futsal planta cara al segon classificat

El CFTordera tanca la temporada excepcional del torneig de la segona catalana amb empat a 1 contra el Blanes. Els dos equips que no s’hi jugaven res, han tancat el curs amb un partit que tampoc ha tingut massa. Fins al minut 70 no han arribat els gols al municipal d’esports. Primer ha estat l’equip local de la mà de Jose Antonio que obria la llauna. Però al 79, ha estat l’equip selvatà que ha tornat a posar l’empat a l’electrònic. Edu Vega capità del conjunt groc i vermell valorava com havia anat aquest tram de curs.

Vega post derbi diumenge

El Futsal Tordera per la seva banda no va poder sumar els tres punts amb la seva visita a la pista del Quart. Els torderencs malgrat poder empatar l’enfrontament amb el 2-2, els locals han pogut obrir més l’escletxa durant la segona part amb el definitiu 5-3.