IniciAppEl CFTordera tanca la temporada diumenge i el Futsal juga fora

El CFTordera tanca la temporada diumenge i el Futsal juga fora

Malgrat aconseguir obrir el marcador abans del descans, el CFTordera va acabar empatent el derbi disputat ahir a la ciutat esportiva de Blanes corresponent a la jornada 5 del torneig de segona catalana. Una segona part on els locals van tenir més iniciativa en el joc, al minut 83 gràcies a una gran jugada individual de Joan Ferrer, Pol Garófano de xilena va tornar a posar l’empat a l’electrònic. I el marcador ja no es tornaria a moure amb el definitiu 2-2. En Marc Moles tècnic del conjunt torderenc valorava com havien viscut el derbi.

Moles post derbi dijous

En un horari totalment diferent, el Tordera rebrà la visita del CD Blanes en el partit de tornada en aquesta última jornada del torneig de la segona catalana. Es jugarà diumenge a les 17:00h de la tarda, derbi que novament es podrà seguir en directe via youtube i ràdio a través d’aquesta casa.

Arriba la jornada 10 per la segona divisió de futbol sala. En el grup de Girona, el primer equip del Futsal Tordera visitarà la pista del segon classificat, el Quart Club Futbol Sala. El partit està programat per diumenge a les 10:30h amb el repte d’intentar plantar cara a un dels rivals més complicats de la categoria.