IniciAppDarreres activitats del mes de la Salut de Tordera

Darreres activitats del mes de la Salut de Tordera

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera organitza, durant els mes d’abril un nou cicle d’activitats adreçades a tots els públics que té per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i físiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social.

Aquesta setmana tenim les darreres activitats del cicle. Avui, a les 18:00h, tenim la xerrada ‘Com educar en sexualitat i afectivitat des de la infantesa’ a càrrec de Paula Cavalcante, psicòloga i sexòloga del projecte ‘Criar en pareja’. Cal inscripció prèvia a b.tordera@diba.cat. Per Dijous a les 18:00h tindrem sessió de bibliolab amb ‘La química a casa’ a càrrec d’eXplorium Serveis Educatius. Quanta sal hem de posar quan fem brou? I quan bullim verdura? Quina ciència s’amaga darrera el bany maria? A través de l’experimentació donarem resposta a aquestes i altres preguntes. Activitat per a joves i adults cal inscripció a b.tordera@diba.cat. Les activitats del mes de salut es faran a la biblioteca de Tordera, amb aforament molt reduït. Per aquest motiu, les xerrades també es podran seguir en directe per Ràdio Tordera al 107.1Fm o bé el canal de Youtube de l’emissora.

Nadia mes salut

Les xerrades també es podran visualitzar, dies més tard, a la carta a la web de Ràdio Tordera o bé en el canal de Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES