IniciAppEls primers equips torderencs continuen amb la ratxa negativa de resultats

Els primers equips torderencs continuen amb la ratxa negativa de resultats

De moment els conjunts sèniors no aixequen cap i continuen immersos en una ratxa negativa de resultats una jornada més. L’altra cara de la moneda es troba amb els desenllaços de les competicions, que en cap d’elles, els equips torderencs no perdran la categoria on militen al final de la fase regular.

El divendres nit, el copa femenina del CEEB Tordera va disputar el seu enfrontament al pavelló dels Països Catalans. En jornada avançada, el conjunt torderenc va rebre la visita del CEJ L’Hospitalet i el marcador final reflexa un cop més la superioritat de les visitants. Finalment 43-83.

El dissabte va tancar el cap de setmana esportiu de Ràdio Tordera, el CPTordera a l’OK lliga Plata Nord. Els grocs i vermells van fer suar la samarreta al CP Vilafranca, rival que s’està jugant pujar de categoria. El duel es va trencar als últims minuts amb el desenllaç de 5-3 a favor dels locals. Recordem que els torderencs tenen aconseguida la permanència des de la setmana passada.

Els sèniors masculins del Futsal Tordera i el CEEB Tordera aquesta setmana descansaven.