IniciAppEs redueix un 45% els impropis al contenidor groc en els últims...

Es redueix un 45% els impropis al contenidor groc en els últims dos anys a Tordera

Ecoembes, organització sense ànim de lucre que cuida el medi ambient a través del reciclatge, ha reconegut a l’ajuntament de Tordera per la qualitat dels envasos recollits al municipi durant el 2020. Segons informen s’ha reduït més d’un 45% els impropis al contenidor groc en els últims dos anys. Fa poc, la regidoria de Medi Ambient ha recuperat la campanya  “Ets tu qui no ho fas bé? que busca la reflexió i la sensibilització, afavorir el correcte ús dels contenidors soterrats instal·lats al nostre municipi, disminuir el nombre de residus impropis, garantir la sostenibilitat en el cicle de vida dels productes, protegir el medi ambient i vetllar per la qualitat de vida a Tordera. Una campanya que s’ha centrat a les urbanitzacions. La regidora titular de territori i sostenibilitat, Nàdia Cantero, avança que ha atès a més de 150 persones.

nadia deixalles 1

Una situació que no només implica als veïns, que pateixen les males olors, sinó al medi ambient. Cantero explica alguns comportaments.

nadia deixalles 2

Amb el compromís i la voluntat de seguir aplicant l’ordenança de civisme, durant aquests dies s’estan realitzant tasques de manteniment a les diferents illes de contenidors i s’estan renovant els distintius corresponents. L’Ajuntament de Tordera aprofita les bones dades de reciclatge per agrair a la ciutadania l’esforç per mantenir el poble net i a fer un bon ús de la recollida selectiva. El consistori afegeix que amb la col·laboració de tothom aconseguirem eradicar actituds incíviques.

ÚLTIMES NOTÍCIES