IniciAppLes afiliacions a la Seguretat Social creixen a Tordera gairebé un 1%...

Les afiliacions a la Seguretat Social creixen a Tordera gairebé un 1% el mes de març

Creixen les afiliacions i la població ocupada del Maresme per segon mes consecutiu segons les dades del Consell Comarcal del Maresme. Gairebé 183.000 persones del Maresme tenen feina, una xifra que supera en un 0,15% la registrada el mes de febrer.

També creix respecte al mateix període de l’any passat, si bé cal tenir en compte que justament va ser el mes de març de 2020 quan va començar l’impacte de la COVID-19 sobre el mercat laboral. La declaració de l’estat d’alarma va reduir l’ocupació al Maresme a 179.374 persones. Així, en termes interanuals, les dades mostren un increment del 2,02% (3.618 persones ocupades més).

Pel que fa a les afiliacions i/o llocs de treball ocupats per persones residents a la comarca, també s’ha registrat un increment tant en els valors intermensuals com interanuals. A Tordera les afiliacions a la Seguretat Social creixen gairebé un 1%, en concret 0,80%

La comparativa interanual també mostra una recuperació amb un increment de l’1,99% en relació al maç de 2020 (3.738 afiliacions més).

ÚLTIMES NOTÍCIES