IniciAppCrida a la ciutadania perquè actualitzi les dades de contacte per a...

Crida a la ciutadania perquè actualitzi les dades de contacte per a la vacunació contra la Covid

En el marc de la campanya de vacunació massiva a la població contra la Covid, el Departament de Salut demana a la ciutadania que es prepari per rebre correctament la convocatòria i no es perdi informació mèdica bàsica. Per això, cal actualitzar les dades que hi ha al portal La Meva Salut o donar-se d’alta. També està disponible per a dispositius mòbils amb sistemes Android i iOS.

Hi ha dues vies per entrar a l’espai personal La Meva Salut: des de la web lamevasalut.gencat.cat, amb contrasenya o certificat digital; o bé descarregant l’aplicació.

L’alta per accedir-hi amb contrasenya es pot demanar de manera electrònica des d’aquest formulari web o presencialment als centres d’atenció primària. Per registrar-se cal disposar de les dades que hi ha a la targeta sanitària individual i el DNI o document d’identificació. També s’ha de facilitar un telèfon mòbil i una direcció electrònica per rebre les notificacions del procés d’alta i la renovació de la contrasenya.

A través de La Meva Salut, els usuaris poden modificar el seu número de contacte i el correu electrònic on volen rebre la convocatòria de la vacuna contra la Covid-19, per exemple.

Entre els serveis sanitaris disponibles a La Meva Salut hi ha: fer consultes professionals i realitzar tràmits de forma senzilla, segura i confidencial. Accedir a informació sobre les llistes d’espera per a les intervencions quirúrgiques, consultar i descarregar el document de voluntats anticipades, expressar la voluntat de fer-se donant d’òrgans i teixits o imprimir el carnet de donant.

ÚLTIMES NOTÍCIES