IniciAppEl pavelló dels Països Catalans acollirà dissabte la final territorial de la...

El pavelló dels Països Catalans acollirà dissabte la final territorial de la Catalunya Nord de Twirling

Durant tot el dissabte, des del Club Twirling Vila de Tordera conjuntament amb la federació catalana, organitzen el campionat territorial de la Catalunya Nord. El nostre municipi serà la seu d’aquest esdeveniment que ja havia d’acollir la temporada passada i que es va suspendre per la pandèmia. En total participaran 5 clubs: Valls, El Gornal (Hospitalet), Benavent del Segrià (Lleida), Sant Feliu de Guíxols i Tordera. La presidenta i entrenadora de l’entitat torderenca Míriam Aparicio anunciava les categories que contemplen dins de la prova.

Aparicio twirling camp 1

Aparicio compartia les sensacions prèvies que viuen amb la trentena d’atletes torderenques que competiran a la cita esportiva de dissabte. 

Aparicio twirling camp 2

Per tal de duu a terme aquest campionat, des de la regidoria d’esports conjuntament amb la federació catalana i el club, han confeccionat un protocol especial per poder complir en tot moment les mesures que dictamina el PROCICAT i garantir així la seguretat dels participants conjuntament amb els acompanyats. De fet, la Miriam Aparicio avançava que no hi haurà entrada lliure al pavelló. Escoltem-la.

Aparicio twirling camp 3

Tots els esportistes que participen aquest dissabte a la prova de Tordera buscaran un bitllet pel campionat de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES