IniciAppEl 8% dels conreus de Tordera són d’agricultura ecològica

El 8% dels conreus de Tordera són d’agricultura ecològica

Segons l’informe ‘L’agricultura es vesteix de verd’ Una mirada a l’estat de la producció agroalimentària ecològica a la demarcació de Barcelona, realitzat en el marc de l’estratègia BCN Smart Rural, el 12% en l’àmbit de les comarques barcelonines es dedica a conreus ecològics, mentre que el percentatge del total de Catalunya és del 7%.

Aquest informe apunta que el 8,12% de l’àmbit de Tordera es dedica a conreus ecològics. En concret, Tordera dedica 69,61 hectàrees a producció agroalimentària ecològica. L’informe detalla que de les 69 hectàrees, en 42ha es conrea cereals, a 12ha farratgeres, 6 hectàrees són hortícoles, 3 ha proteaginoses, 3ha més  lleguminoses, 2 hectàrees són Guaret i 1ha es conrea la vinya. El nombre de conreus ecològics de Tordera es troba per sota de la mitjana provincial, però per sobre de la mitjana catalana.

La demarcació de Barcelona va acabar el 2019 amb 15.476 hectàrees de superfície cultivada de manera ecològica i es posiciona com la demarcació de Catalunya amb més superfície dedicada a aquest tipus de producció.

ÚLTIMES NOTÍCIES