IniciAppLa Penya Barcelonista de Tordera viu un 25è aniversari marcat per l’excepcionalitat...

La Penya Barcelonista de Tordera viu un 25è aniversari marcat per l’excepcionalitat de la crisi sanitària

La Penya Barcelonista de Tordera és una entitat local de caire esportiu fundada el 1996, complint 25 anys aquest 2021, sent per desgràcia, un aniversari marcat per l’excepcionalitat de la crisi sanitària de la COVID-19. Com en tants altres sectors, l’activitat de l’entitat s’ha vist greument afectada com a conseqüència de les limitacions de presencialitat als locals i les restriccions d’aglomeració de persones.

No obstant, el president de l’entitat, Lluís Agell, en l’entrevista d’aquest dilluns per la Teranyina, va mostrar-se satisfet amb el resultat de la única activitat que han pogut realitzar des de l’inici de la pandèmia, la xerrada realitzada al local de la Penya per Sor Lucía, el setembre de 2020. Lluís Agell ens explicava en detall el funcionament d’aquestes activitats realitzades per l’entitat:

Tall de veu Lluís Agell 1

El president de l’entitat va expressar una visió optimista sobre la situació actual, no només pel que fa a la crisi sanitària, sinó també sobre el món del futbol que, mica en mica, comença a tornar a ser el que era mesos enrere.

ÚLTIMES NOTÍCIES