IniciAppNou cap de setmana amb derrotes dels equips torderencs

Nou cap de setmana amb derrotes dels equips torderencs

Malauradament, una setmana més us hem d’explicar derrotes als resultats dels primers equips torderencs. Recordem que el primer equip del CFTordera va aplaçar el seu partit contra el Cassà en aquesta jornada del torneig de segona catalana per baixes a l’equip groc i vermell. Ja està confirmada la nova data per recuperar aquest enfrontament, serà dimecres 5 de maig a les 19:30h al municipal d’esports.

Pel que fa al sènior femení del CEEB Tordera, visitaven la pista de les líders del grup el femení Sant Adrià dissabte vespre. Bones sensacions de les torderenques malgrat la derrota per 84-61. Llàstima de l’últim quart on el cansament va passar factura i finalment van acabar acumulant un parcial massa negatiu.

El CPTordera va tancar el dissabte a Ràdio Tordera. Van rebre la visita del Sant Just en aquesta jornada 20 de l’OK Lliga Plata Nord. Tot i plantar cara a un rival que s’estava jugant col·locar-se segon del grup, finalment la segona part va ser dels visitants i el complot global va acabar amb el 2-6 final. La bona notícia de la jornada és que el CPTordera, a falta de dos partits per acabar, gràcies als resultats negatius dels equips de baix i el “gol average” a favor dels de Tete Hugas, l’equip mantindrà la categoria la propera temporada.